LiniLED

Unikke håndlister & LED-bånd med fantastiske egenskaber.

Triolight B.V. blev grundlagt i 2000 og er kendt over hele verden som producent af det europæiske liniLED system af høj kvalitet. Virksomheden tilbyder innovative og ledende (LED) belysningsløsninger inden for sektorer såsom maritime, arkitektur, infrastruktur, byggeri, sundhed, hotel og detailhandel. LiniLED er i dag en af de største spillere på markedet når det kommer til LED belysningssystemer og repræsenteres i mere end 40 forskellige lande.

Hvad er liniLED System

LiniLED-systemet er et koncept, der består af fleksible LED-strips (IP20, IP40, IP68 +, IP69K), rustfri stålprofil over belysningsarmaturer (IP68), LED-baserede håndlister (rustfrit stål, IP65, IK10) og diverse tilbehør.

Med andre ord: ”et one stop” koncept til alle dine projekter!

I dag kan det være svært at forestille sig et liv uden LED-belysning. På grund af de holdbare, energieffektive og lave vedligeholdelsesfunktioner er LED blevet et vigtigt element i dagens fremtid. Efterspørgslen efter LED-baserede lysløsninger fortsætter, og hver eneste industri har sine egne specifikke krav. Med LED er dine muligheder for at skabe fokus og belysning nærmest udtømmelig.

liniLED arround the world

liniLED er en innovativ producent, der er en af de ledende (LED) belysningsleverandører til kunder inden for mange forskellige sektorer. Deres produkter er repræsenteret i mere end 40 forskellige lande og inden for mange brancher så som maritime, arkitektur, infrastruktur, byggeri, sundhed, hoteller og detailhandel. Herunder kan du se nogle enkelte udvalgte projekter, hvor liniLED har været producenterne bag.

• BVLGARI Hotels & Resorts, Dubai. Arkitekt firmaet bag BVLGARI Hotels & Resorts er det verdensberømte Italienske, Antonio Citterio Patricia Viel.

• Hilton Hotel, Amstadam. Downlight gelænder med LED se mere her!

• KHALIFA UNIVERSITY, ABU DHABI. Til dette projekt er der anvendt skræddersyet (LED) armaturer af rustfrit stål og med PU i form af en trekant.Der skulle integreres som en fast del af fortovet i et elegant sammenspil.

Projekter hvor vi har benyttet liniLED

• Musicon Roskilde - Marker spot, Denmark

• Halsnæs Bytorv – Håndlister, Denmark

• Værkergrunden, Frederikshavn kommune, Denmark

Læs mere


Lineære armaturer/LED-bånd (Indendørs)

Top LED diffust

Top LED bånd

Gelænder med LED 48,3mm

Gelænder med LED 60x40mm

Lineære armaturer/LED-bånd (Udendørs)

Side Power

Top Deco

Forta

Aeris

Gelænder med LED 48,3mm