SILL

Præcision, holdbarhed og høj kvalitet – er fokus hos SILL.

At designe og producere kvalitets armaturer, er ikke noget man gør natten over, det kræver know-how og det har SILL. I mere end 60 år har de været leverandører af belysningsløsninger, der har været med til at fuldende projekter verden over. I forbindelse med deres produktion, har de deres eget lystekniske og termisk testlaboratorium, et laboratorium der har til opgave teste og kvalitetssikre alle deres produkter, efterlever ISO-standarder. I LED-teknologi kan SILL prale af deres fremragende blændingsreduktion med målrettet lysstyring. Disse produkter har en lyseffekt, der i den grad er velegnet som erstatning for konventionelle lyskilder - med alle de økonomiske fordele, såsom en garanteret lav vedligeholdelsesfaktor og selvfølgelig energieffektiviteten.

Hvad er SILL System:

Hos SILL er fokus på funktionaliteten. SILL har igennem årene leveret belysningsløsninger til mange forskellige typer af projekter lige fra lufthavne, togstationer, indkøbscentre, udstillingshaller, skyskrabere, havne og landemærkebygninger. Resultatet har været bæredygtigt godt lys i 60 år - på baggrund af nyskabende teknologi, tidløs produktdesign og en over gennemsnittet levetid på deres spotlights. Trends og den teknologiske udvikling, er en fast forankret del i SILL`s produktion. Idéer og krav på markedet afspejles i SILL Leuchten GmbHs produktsortiment.

Den stigende efterspørgsel på unikke belysningsløsninger, stiller krav om konstant udvikling. Hvilket SILL i den grad tager ansvar for. Deres løsninger gør det muligt at skærme og fokusere samtidig, alt efter behov. Resultatet fra deres konstante udvikling af ​​specielle lys, har blandt andet ført til en permanent videreudvikling af deres serieproduktion. Deres markedsorienterede produktudvikling har til dels været medvirkende til de i dag er førende inden for teknisk belysningskontrol.

SILL arround the world:

SILL står for tysk kvalitet og har efterhånden vist sit værd på en lang række projekter rundt om i verden. Deres speciale er udendørsbelysning og som det også ses af referencelisten herunder:

• Die Erasmus-Brücke, Germany

• Steibrua Bridge, Alvdal, Norway

• Selfridges, Birmingham

• Heathrow airport terminal 4, UK

Læs mere


Projektører (Udendørs)

163

151

02M

176