We-ef

Udendørs produktfokus, 100% kvalitet samt miljøfokus!

WE-EF er en tysk producent, der har rødder tilbage til 1950 og i dag er anerkendte verden over, for deres professionelle udendørs belysning. WE-EF er global producent af højtydende udendørs armaturer, der er kendt for deres fremragende design og innovative optiske systemer. WE-EF leverer professionelle belysningsløsninger til forskellige anvendelser, lige fra byrum til arkitektoniske projekter.

Igennem mange år har WE-EF været pioner og innovatør inden for en bred vifte af applikationsspecifikke modulære LED-teknologier, optiske systemer der leverer fotometrisk effektivitet sammen med høj visuel komfort. WE-EF design evner at kombinere form og funktion, hvilket resulterer tidløse produktdesign.

Præcision er nøgleordet i WE-EF`s produkter. Der er igennem hele designprocessen fokus på korrekt materialevalg og højkvalitets fremstillingsprocesser. Dette sikrer at WE-EF armaturer anses for at være produkter med en høj ydeevne, pålidelighed samt lang levetid. Alt dette resulterer desuden i belysningsløsninger med nem installation.

WE-EF arround the world!

Som professionel belysningsleverandør, har WE-EF produkterne gjort sig bemærket verden over. Med deres unikke udendørs belysningsløsninger, har de været med til at skabe fokus på smukke arkitektoniske bygninger. Heriblandt:

• The Piece Hall in Halifax, West Yorkshire, England.

• Wat Phra Kaew, Thailand's most sacred Buddhist temple.

• The Broad Museum in Los Angeles samt mange flere.

Projekter hvor vi har benyttet WE-EF:

WE-EF udemærker sig ved at designe nogle af markedets bedste uplight som må siges at være i særklasse samt nogle helt unikke Gobo projektører, som vi ligeledes har stor erfaring med i forskellige projekter.

Vi har blandt andet haft fornøjelsen af at anvende WE-WF produkter til følgende projekter:

• Gellerup Århus gangbro

• Ålborg Kommune uplight

• Rødovre Kommunekontor uplight træer v/spejlbassiner

WE-EF LIGHTING - COMPANY PRESENTATION!

Læs mere


Loftmonteret (Udendørs)

DOC120

DOC110

DAC240

Nedgravning

ETC339

ESC140

EFC120

Parkbelysning

LTM440

LSP444

LSP434

Projektører (Udendørs)

Ny FLC141

FLC260

FLC230 Gobo

FLC141

Pullerter

ZTY640

CFY259

Spots og projektører (Undervandsbelysning)
Trappebelysning (Udendørs)

STI134

Vægmonteret (Udendørs)

SLS410

QRI359

QLS420

OLV330

Vej og Gadebelysning

RMM320

CFT540

CFS540

BSP534