We-ef

Udendørs produktfokus, 100% kvalitet samt miljøfokus!

WE-EF er en tysk producent, der har rødder tilbage til 1950 og i dag er anerkendte verden over, for deres professionelle udendørs belysning. WE-EF er global producent af højtydende udendørs armaturer, der er kendt for deres fremragende design og innovative optiske systemer. WE-EF leverer professionelle belysningsløsninger til forskellige anvendelser, lige fra byrum til arkitektoniske projekter.

Igennem mange år har WE-EF været pioner og innovatør inden for en bred vifte af applikationsspecifikke modulære LED-teknologier, optiske systemer der leverer fotometrisk effektivitet sammen med høj visuel komfort. WE-EF design evner at kombinere form og funktion, hvilket resulterer tidløse produktdesign.

Præcision er nøgleordet i WE-EF`s produkter. Der er igennem hele designprocessen fokus på korrekt materialevalg og højkvalitets fremstillingsprocesser. Dette sikrer at WE-EF armaturer anses for at være produkter med en høj ydeevne, pålidelighed samt lang levetid. Alt dette resulterer desuden i belysningsløsninger med nem installation.

WE-EF arround the world!

Som professionel belysningsleverandør, har WE-EF produkterne gjort sig bemærket verden over. Med deres unikke udendørs belysningsløsninger, har de været med til at skabe fokus på smukke arkitektoniske bygninger. Heriblandt:

• The Piece Hall in Halifax, West Yorkshire, England.

• Wat Phra Kaew, Thailand's most sacred Buddhist temple.

• The Broad Museum in Los Angeles samt mange flere.

Projekter hvor vi har benyttet WE-EF:

WE-EF udemærker sig ved at designe nogle af markedets bedste uplight som må siges at være i særklasse samt nogle helt unikke Gobo projektører, som vi ligeledes har stor erfaring med i forskellige projekter.

Vi har blandt andet haft fornøjelsen af at anvende WE-WF produkter til følgende projekter:

• Gellerup Århus gangbro

• Ålborg Kommune uplight

• Rødovre Kommunekontor uplight træer v/spejlbassiner

WE-EF LIGHTING - COMPANY PRESENTATION!

Læs mere