CITY ELEMENTS er et multifunktionelt belysningssystem, der opfylder alle krav i byrummet. Takket være modulære elementer, forskellige diametre og variable højder på op til ni meter - og endda mere - kan systemet tilpasses det pågældende byrumsmiljø. På grund af det store antal belysningsvarianter og multifunktionaliteter er CITY ELEMENTS ideelt egnet til at skabe reel merværdi.


Til smarte udendørsarealer både i dag og i morgen. 

 Med tre forskellige diametre - 180 mm, 200 mm og 230 mm - passer CITY ELEMENTS ind i ethvert miljø. Det multifunktionelle armaturs potentiale rækker langt ud over ren belysning: Den mest innovative LED-teknologi og individuelt kombinerbare basis-, mellem- og afslutningselementer tilbyder en række ekstra funktioner og strøm- og vandforsyningsløsninger til nutidens og fremtidens urbane krav: hvad enten det er højttalere, kameraer, spotlights, WLAN, goboer, strøm- og vandforbindelser eller opladningsinfrastrukturer til e-mobilitet. Hvilke elementer er de rigtige for dig?

RENO ELEMENTS' lysende søjle gør indtryk med sin statelige tilstedeværelse. Klar, minimalistisk, diskret. Det rektangulære, markante design har en ekstraordinær fremtoning om dagen. Den har et udseende og en fornemmelse om dagen, der giver arkitektonisk tiltalende bygninger samt offentlige områder, pladser og fodgængerzoner, der i sidste ende definerer bybilledet, en særpræget karakter.

ARINI - Inspireret af naturen
Lys, multifunktion og design - tre elementer, som vi har kombineret i et unikt belysningssystem. Med lys, multifunktionalitet og design sikrer dette belysningssystem en høj grad af sikkerhed, kommunikation, netværk og attraktivitet i byområder - og dermed også høj livskvalitet og en atmosfære, der inbyder til t blive hængende.