Hadler

Elektronik til belysningsindustrien!

I over 30 år har HADLER GmbH udviklet og produceret elektronik til belysningsindustrien under mærket Luxtonic. I 2005 lancerede de ligeledes ”Luxsystem”, deres egen minimalistiske serie af teknisk armaturer. En serie der skulle vise sig at blive yderst populær i hele belysningsbranchen. Hele produktudviklingen samt produktionen foregår på hovedkontoret i Felsberg, Tyskland.

Innovation har for HADLER aldrig været et problem. Deres udviklingsmål er klart, de vil opnå det maksimale præstationspotentiale. På denne måde tilbyder firmaet HADLER et højkvalitetsalternativ til konventionelle løsninger. Med stor succes og et tydeligt fokus på fleksibilitet, udvikles og fremstilles kundespecifikke løsninger, der sikre optimale løsninger.

HADLER produkter

Luxsystem, Luxtronic og DALI uP®

Luxsystem
Et komplet udvalg af moduler og armaturer til at skabe effektive belysningsløsninger som er nemme at installere. Deres ultra tynde lineære belysningsløsninger, har vist sig meget populære blandt lysdesignere og arkitekter verden over.

Luxsystem kombinerer design og funktionalitet uden at gå på kompromis med det æstetiske. Unik Intelligent LED-belysning med den nyeste DALI-dæmpning, Tunable White og RGBW-funktionalitet er tilgængelig som standard på Luxsystem-løsninger. Sofistikeret LED armaturer til indvendig og udvendig belysning.

DALI uP®
Med det nye innovative DALI uP® light controle, er det muligt at etablere en perfekte løsning. Både hvad angår etablering, betjening og ikke mindst på en omkostningseffektiv måde. DALI uP® kombinerer fordele ved en innovativ lysstyring, nemlig at den er let at installere og kan indstilles intuitivt. Den gratis software, der er let at forstå, vil også give ikke-professionelle brugere mulighed for at tilpasse DALI-systemer hurtigt og nemt.

DALI software opdateres løbende, for herved at sikre brugeren de nyeste og bedste løsninger. Der er desuden mulighed for at inkludere kundespecifikke funktioner.

DALI uP passer under hvert konventionelt koblingselement eller i underfordelingen og kan bruges til at styre alle DALI-armaturer, der opfylder standarderne.


Se katalog

Lineære armaturer/LED-bånd (Indendørs)