Wila

”Arkitektonisk belysning, stort produkt udvalg til indendørs belysning”

WILA er en del af Nordeon Group. En samling af high end belysningsleverandører som ligeledes omfatter Schmitz, Vulkan, Hess, Griven og Lamp. En gruppe der med andre ord er og igennem mange år har været med til at sætte rammerne for belysningsindustrien. WILA specialiserer sig i indendørs belysning af høj kvalitet. Deres sortiment er velegnet til en lang række projekter lige fra butikker, urban/tog stationer, kontorbygninger, skoler, hospitaler, museer mm.

WILA er et stærkt brand, som ud over at levere kvalitets belysningsløsninger, ligeledes tager et miljømæssig ansvar. Alle produkterne overholder RoHS-direktivet (Restriction of Hazardous Substances), der begrænser brugen af visse farlige stoffer i elektroniske enheder. Dernæst overholder de ligeledes WEEE-direktivet (Waste Electrical and Electronic Equipment) om håndtering af elektronisk affald og sidst men ikke mindst ”Interseroh” som er Retur/accept og genanvendelse af elektronik og elektroniske enheder.

Hvad er WILA System:

WILA kan på mange måder ses som en totalleverandør med deres brede produktsortiment, som spænder bredt og er velegnet til mange forskellige typer af projekter. De er leveringsdygtige i alt fra standard daownlight, indbygningsarmatur, customised løsninger, multifunktionelle løsninger med profil systemer eller som modulsystemer.

Som en naturlig del af deres miljøfokus, tilbyder de ligeledes produkter som f.eks ”Daylight Sensor”. En sensor der konstant tilpasser lysstyrken efter dagslyset. Med denne løsning er der en energibesparelse på helt op mod 75%. En optimal løsning for mange forskellige typer af bygninger så som museer, kontor, butikker mm. Elministeren er leverandører af WILA igennem mange år og står naturligvis altid til rådighed for vejledning og rådgivning til dit projekt.

WILA arround the world:

WILA er en innovativ og miljøbevidst belysningsproducent, der i dag er repræsenteret inden for en lang række forskellige projekter. Deres produktlinje spænder vidt og er indbyder til yderst fleksible løsninger. Herunder kan du se et lille udpluk af de projekter, hvor der er anvendt WILA produkter:

  • Volkswagen Group Forum in Berlin, Germany
  • London Underground, UK
  • Steglitzer Kreisel, Germany
  • Saegeling Medizintechnik GmbH in Heidenau, Germany
  • Royal Opera House, London, UK
  • Art Nouveau Bath Darmstadt, Germany

Projekter hvor vi har benyttet WILA:

  • DR-Byen, Ørstad, Copenhagen
  • BLOX, Copenhagen


Se katalog

Lineære armaturer/LED-bånd (Indendørs)