Precision Lighting

Precision Lighting er en britisk producent med en stolt arv!

I samarbejde med arkitekter, lysdesignere, indretningsarkitekter skabes belysningssystemer der repræsenterer en fusion af optisk excellence og æstetisk anerkendelse.

Deres fokus på detaljer, bidrager til skabelsen af professionelle belysningsløsninger med fokus på høj effektivitet og elegante armaturer, uden at gå på kompromis med efterspørgslen efter fremragende optisk ydeevne. Fra konceptdesign til prototypekonstruktion og levering af færdigvarer, har Precision fokus på vigtigheden i professionalisme og evnen til at udvikle armaturer og systemer, der efterlever vores høje standard.

Med Precision belysningsudstyr, har vi mulighed for at skabe helt unikke arkitektoniske belysningsløsninger til en bred vifte af projekter. Deres armaturer er designet i en overlegen kvalitet, og takket være omhyggeligt udvalgte lysdioder kan der tilbydes exceptionel farvegengivelse. Derudover åbner deres belysningsløsninger for fleksibilitet ved planlægning af lys scenarier. Da deres armaturer er udstyret med udskiftelige linser med et væld af muligheder.

Designet er minimalistisk og æstetik med en række forfinede finesser og monteringsmuligheder, hvilket sikre en strømlinet arkitektonisk integration.

Precision Lighting arround the world!

Precision Lighting har igennem årene gjort sig bemærket på nogle af de største museums designs i verden. Precision produkterne giver os mulighed for at skabe unikke løsninger, der understøtter de arkitektoniske ”statements” som vores kunder ønsker i fokus. Samtidig har de en unik evne til at kunne tilpasses det enkelte projekt. Lad dig inspirere af nedenstående eksempler, som blot er et lille udpluk:

  • Design Museum, London UK
  • Museum of Liverpool, Liverpool UK
  • La Seinne, Singapore
  • UGG® Australia fashion, London UK

Projekter hvor vi har benyttet Precision Lighting:

Vi har blandt andet haft fornøjelsen af at anvende Pressision produkter til følgende projekter:

  • Design Museum København, Copenhagen Denmark
  • COBE materialebibliotek, Denmark


Se katalog