Projekter

Størstedelen af vores arbejde består i at inspirere, rådgive, dokumentere og supportere omkring belysning. Dette gælder lige fra starten hos arkitekter og lysdesignere og til beslutningsfasen hos kunden samt installation i samarbejde med entreprenør og/eller el-installatør.

Hos Elministeren har vi fokus på at være objektive og oprigtige, så vi fremstår som en troværdig samarbejdspartner både på det enkelte projekt og gerne i et fortløbende samarbejde.

I og med at Elministeren har eksklusive forhandlinger af mange internationale belysningsprodukter, så kan vi tilføre inspiration fra andre projekter, løse mange specialopgaver og levere al den nødvendige dokumentation. Det gælder lige fra det enkle produktdatablad til lysberegninger og installations- og vedligeholdelsesmanualer. Vores fokus er at understøtte de forskellige processer i et projekt, så alle parter har nødvendige oplysninger og kan løse deres opgaver hurtigt og konkret. Det giver tillid, og efterhånden har vi fået opbygget et stort netværk og kan i mange opgaver tilbyde komplette belysningspakker, så installatøren kun skal henvende sig et sted for at få leveret belysningen til sin opgave.

Vi har både tekniske og arkitektoniske kompetencer hos Elministeren og kan derfor ”tale” forskellige sprog undervejs i projektet, hvilket gør vores rådgivning troværdig og kompetent

Indendørs projekter

Udendørs projekter