Lineære armaturer/LED bånd

Vi samarbejder med en række leverandører, som producerer belysning med LED-bånd og lineære armaturer. Disse belysningstyper kan have flere anvendelsesmuligheder og er gode som grundbelysning, arbejdsbelysning (lineære armaturer) eller effektbelysning (LED-bånd). De kan eksempelvis anvendes på mindre kontorer, storrumskontorer, i møderum, gangarealer, som spejlbelysning, i butikker og i private boliger.

LED bånd har mange spændende egenskaber, og den vigtigste er nok, at det giver fleksibilitet, både på grund af muligheden for at bukke båndet (helt op til 120°) og i kraft af de tekniske egenskaber. Vi kan tilbyde LED-løsninger, hvor lyset bliver jævnt fordelt og kastet ud i tre retninger eller hvor lyset bliver kastet ud til den ene side; der er også mulighed for at opnå en diffus spredning. LED-bånd kan indbygges i møbler, gulvbelægning, vægge, lofter eller i noget helt andet. Kun fantasien sætter grænser. 

Lineære armaturer kan fås i mange længder og er perfekte som grundbelysning i forskellige rum, når de er indbygget i loftet. De kan blandt andet med fordel bruges i akustiklofter, hvor belysning bliver en integreret del. Som pendler er de gode til at give godt og fokuseret arbejdslys, eller ved en sammensætning af flere armaturer (i forlængelse eller hvor de ’ovelapper’ hinanden og hænger i forskellige højder) fungere som en anderledes løsning, hvor funktion og æstetik bliver forenet. 

LED Brands 
Luce & Light producerer større LED profiler, som er velegnede til lofter, og mindre LED-profiler, som passer perfekt under et køkkenskab, under reoler og andre typer møbler. 

I sit sortiment har Schmitz/Wila lineære profiler, som kan indbygges i lofter (med og uden en synlig kant), påbygges lofter og vægge eller fungere som pendler. De tilbyder yderligere LED-profiler til vægge, som også har en skiltefunktion. Schmitz/Wila leger med formen og laver en ’blød’ udgave af lineær profil, som har en buet form. De har yderligere udviklet en rørformet belysning, som har en spredningsvinkel på hele 270°. 

KKDC er kendt for sine gedigne tekniske løsninger. Produktion af LED-bånd og lineære profiler er deres spidskompetence. De mange størrelser og design på selve båndet og profiler giver utallige muligheder for anvendelse. En af deres produktnyheder er Groove Light, som er slank og elegant og med sin størrelse på 35 mm i højden og 6 mm i bredden kan den bruges til at skabe en spændende effekt i møbler, i butikker og i diverse arkitektoniske installationer. KKDC producerer også yderst fleksible LED-bånd med bukkeradius på 120°. 

Illunox er kendt for sine imponerende LED bånd og profiler. Deres gelænder med indbygget LED er en gennemført løsning, som er både funktionel og har et enkelt og flot arkitektonisk udtryk. De mange LED løsninger, høje tekniske kvalitet og mulighed for at producere kunde/projekt-tilpassede løsninger gør, at deres LED bånd og profiler kan anvendes i rigtig mange forskellige typer projekter.