Brands

Kvalitet, design og funktionalitet

Vi vælger vores producenter ud fra, at der skal være en solid sammenhæng mellem kvalitet, design og funktionalitet. Ligesom vi prioriterer at ramme et bredt og alsidigt publikum. Uanset om du er på jagt efter avancerede lyskilder, state-of-the-art lamper eller elegant udendørs-belysning.

Gør dit hjem større med god belysning

”Lyset bestemmer, hvor vi er”. Lyder det fra flere indretningsarkitekter. Vi er enige. Ved hjælp af lys kan man indbyde til at udnytte hjemmets kvadratmeter bedre. Det betyder, at fx en standerlampe i hjørnet eller spots ved en endevæg kan få rummet til at virke større – og skabe bevidsthed om rummets potentiale.

Vi hjælper gerne på vej

Hvor højt skal en lampe hænge? Skal jeg vælge glødepære eller halogenpære? Hvilke lamper er særlig gode til badeværelser? Spørgsmålene er typisk mange, når der skal vælges belysning. Og med god grund. Belysningen i et rum betyder alverden for stemningen og for rummets udtryk og brugsværdi. Ligesom det er bevist, at lys har en direkte indflydelse på vores velbefindende. Vores mange års erfaring i branchen betyder, at vi kender faldgruberne og succeserne i forhold til valg af belysning – og vi sætter en ære i at hjælpe og rådgive dig i forhold til dette. Giv os derfor endelig et kald eller send os en mail salg@elministeren.dk

Brands vi forhandler

I vores rolle som Rådgivende belysningsleverandør er det altafgørende, at vi har de rette samarbejdspartnere og producenter. De er derfor alle nøje udvalgte, således vi kan sikre dig som kunde den bedste service og højeste kvalitet. 

Som rådgivende belysningsleverandør står vi til rådighed med vejledning, fremvisning og udvælgelse af belysningsløsninger, udarbejdelse af inspirationsmateriale samt levering af de valgte produkter.
Vi har i dag agenturet på 12 forskellige nationale og internationale brands. Fælles for disse er, at de leverer produkter, som er skabt ud fra nytænkende fokus på design, brugervenlighed og ikke mindst kvalitet. De er alle stabile i deres leverancer og standart, hvilket er meget vigtigt for os som belysningsleverandør. 

Når vi udvælger hvilke brands, vi ønsker i vores portefølje, stiller vi en lang række krav til disse. Heriblandt at de skal kunne levere en høj kvalitet, være stabile i deres leverancer, evne at sætte kunden først og dermed skabe de belysningsløsninger, som vores kunder efterspørger. Vi har efterhånden mange års samarbejdserfaring med de forskellige producenter og kan med stolthed sige, at vi kan stå 100% inde for dem. 

De 12 brands du derfor vil møde her på siden, er alle brands som efterlever vores høje krav. De har hver deres niche og er skarpe og professionelle inden for hver deres område. De favner til sammen bredt, således vi kan tilbyde totalløsninger inden for stort alle typer af projekter — uanset størrelse. 

Vi har agenturet i Danmark på følgende brands: 

 • Hess
 • L & L
 • Illunox
 • KKDC
 • Unonovesette 
 • Precision Lightning
 • RCL
 • SILL 
 • Roblight 
 • HADLER 
 • WILA 


Projekt-installationer
Ikke to projekter er ens! Og vi ved hvor vigtigt det er for dig at have en rådgiver, der evner at se og præsentere de netop de belysnings-løsninger, der er de helt rigtige til lige præcis dit projekt.
Med vores mange års erfaring inden for belysnings-løsninger, er du i trygge hænder, og vi vil meget gerne hjælpe dig i mål med dit næste projekt.

Udover at have agenturet på disse meget eftertragtede og velrenommerede brands har vi også ekspertisen og erfaringen i at løse mange forskellige belysningsprojekter. Du kan eventuelt lade dig inspirere af nogle af de Projekter vi har listet her på siden. Eller under de enkelte brands, hvor du ligeledes finder kataloger fra de forskellige producenter. 

Vi stiller os gerne til rådighed, helt uforpligtigende, til en snak om dit projekt. 

Du kan kontakte Morten Olivius (indehaver) her: mo@elministeren.dk