Luce & Light

Luce & Light - Italiensk design, arkitektonisk belysning!

L&L er unikke leverandører af belysningssystemer med LED-teknologi i særklasse. L&L har flair for innovation og en dyb forståelse af arkitektoniske projekter. Deres belysningsarmaturer integreres let både indendørs og udendørs. Alle L&L produkter er designet på hovedkontoret i Vicenza, Veneto, hvor den kreative proces sikrer den højest mulige kvalitet og dermed lange levetid.

Kvalitet og pålidelighed fra Italien

L&L`s arkitektoniske belysningsløsninger er resultatet af konsolideret ekspertise, understøttet af omhyggeligt teknisk design i L&L's hovedkvarter i Vicenza, hvor den mekaniske og elektroniske produktion også finder sted.

Alle L&L belysningsprodukter testes og godkendes via E.O.L. (End of Line) test med funktionstest og kontrol af elektrisk strømforbrug.

De materialer og tekniske processer, der anvendes i konstruktionen beskytter både funktionalitet og æstetik, selv under svære forhold med kontinuerlig eksponering for atmosfæriske og miljømæssige påvirkninger. Den anvendte maling overholder specifikationerne for Qualicoat-standarden, der anvendes i bilindustrien, hvilket sikrer produkternes holdbarhed.

L&L around the world!

Som professionel belysningsleverandør, har L&L produkterne skabt unikke effekter og fremtoninger verden over. Fælles for alle belysningsløsningerne fra L&L er deres evne til at skabe unikke produkter, der giver dig som arkitekt eller entreprenør et væld af design muligheder.

  • The Vittoriale degli Italiani, Gardone Riviera, Italien.
  • The central station on Stockholm’s underground, Sverige.
  • Atelier d'Architecture Emmanuel Nebout, Castelnau-le-Lez, Frankrig.

Projekter hvor vi har benyttet L&L

L&L udemærker sig ved sit arkitektonisk design. Vi har blandt andet haft fornøjelsen af at levere L&L produkter til følgende projekter:

  • Rødovre Kommunekontor Trevi lineær i spejlbassiner 
  • Novo Nordisk kursuscenter Hillerød Bright uplight 
  • Odense Havnebad UD-væglamper


Se katalog

Lineære armaturer (Undervandsbelysning)
Lineære armaturer/LED-bånd (Indendørs)
Lineære armaturer/LED-bånd (Udendørs)
Projektører (Indendørs)
Spots og projektører (Undervandsbelysning)