Lumascape

Lumascape er en førende global producent af udvendig arkitektur-, landskabs- og undervandsbelysning. 


Lumascape blev grundlagt i Australien i 1991, og vores kontorer spænder nu over flere kontinenter, og vi har et globalt eksportnetværk i mere end 40 lande og 50 specialiserede repræsentanter alene i USA. Hver enkelt af vores agenter og distributører verden over er nøje udvalgt på grund af deres forståelse af forretningskulturen på deres marked og deres evne til at opfylde de unikke behov hos hver enkelt kunde i deres region.

Vores forpligtelse 
Gennem et løbende engagement i forskning og udvikling, produktion i verdensklasse og avancerede test- og udviklingsfaciliteter for belysning skaber vi en verden, der er forbundet gennem intelligent belysning. Belysningsindustrien er altid i forandring. Gennem passion, innovation og engagement i dens fremtid vil vi fortsætte med at levere branchens førende produkter og teknologi til vores kunder.
 
Vores designfilosofi 
Vores produkter er designet ud fra fire væsentlige principper: Forventning til vores kunders behov, pålidelighed, holdbarhed og anvendelse af avanceret, gennemprøvet teknologi. Alle nye designs testes grundigt og akkrediteres af certificerede laboratorier, før de frigives, mens alle produktionsprocesser valideres gennem end-of-line funktionstest. Alle LED-armaturer gennemgår også en udvidet "burn-in"-test før afsendelse. Dette ubarmhjertige engagement i design og test er lig med enestående kvalitetssikring for alle Lumascapes kunder. 


Se katalog

Lineære armaturer (Undervandsbelysning)
Lineære armaturer/LED-bånd (Indendørs)
Lineære armaturer/LED-bånd (Udendørs)
Projektører (Indendørs)
Spots og projektører (Undervandsbelysning)