Downlights

Med downlights er det muligt at skabe en visuel følelse af, at rummet egentlig er større, end det i grunden er. Dernæst er downlight modsat mange andre lyskilder pladsbesparende og overlader dermed rummet større designmæssig frihed.

Downlights som del af dit næste projekt

I mange projekter, er det essentielt at kunne skabe plads og optimalt lys til den endelige indretning. Og du behøver ikke lade dig ”nøjes”, for i dag er der en lang række kvalitetsprodukter på markedet, som med sikkerhed vil kunne opfylde dine behov og ønsker.
Downlights er gode til flere formål og kan kombineres efter ønske. Som hovedregel kan man sige, at du vælger mellem:
Bredstrålende downlights, som giver et diffust lys. Disse er perfekte som grundbelysning.
Downlights med smal stråling er derimod gode til at fremhæve detaljer.

Begge ”grundtyper” kan fås med eller uden kipvinkel, med firkantet eller rund front og i mange typer materiale, farver osv. Dernæst kan lysintensitet og styring variere fra model til model, ligesom de fås i forskellige indbygningshøjder til forskellige loftkonstruktioner.

Vi er desuden leveringsdygtige i downlights i små mini modeller til stemningsbelysning, stjernehimmel eller belysning af mindre lokaler. Sidst men ikke mindst kan vi være dig behjælpelig med downlights til større belysningsprojekter af fx sale, teatre, biludstillinger, butikslokaler og storrumskontorer.

At vælge de helt rette produkter kan virke uoverskueligt ved første øjekast, men med vores mange års erfaring kan vi med sikkerhed hjælpe dig til det rette valg til dit næste projekt. Kontakt os på telefon: +45 60 65 30 80, eller e-mail: salg@elministeren.dk

Downlights producenter:

Vi har agenturet i Danmark på nogle af markedets absolut bedste downlights. Heriblandt finder du Luce&Light, som er kendetegnet ved deres høje kvalitet, lækre design og gode udvalg af downlights til forskellige formål. Dernæst vil vi fremhæve et andet brand som RCL downlights, der blandt andet har specialiseret sig i downlights med fjernbetjening. Sidst men ikke mindst har vi en leverandør som Wila, der tilbyder både enkle, klassiske og æstetisk anderledes downlights. Et meget spændende brand, som er velegnet i mange forskellige typer projekter.

Uanset projekttype står vi altid til rådighed med vejledning, så kontakt os gerne til en uforpligtende snak om netop dit projekt.