Hess

Hvor tradition møder innovation i udendørs belysning

Med afsæt i viden og solidt håndværk arbejder Hess uophørligt på at udvikle innovative belysningssystemer til bygninger og urbane miljøer. Hos Hess har udviklingsingeniørerne fokus på, hvordan belysningen fremmer byers æstetik og menneskers velbefindende. Målet er at udvikle bymiljøer via specielle løsninger og holistiske koncepter. 
Hess er unik ved både at fremstille belysning og alle øvrige elementer til møblering af gaderum og pladser. Hess har hovedkontor og produktion i det sydvestlige Tyskland, hvor du også kan se en stor udendørs udstilling af virksomhedens produkter. Hess har bevidst valgt at producere i Europa for at have et tæt samspil mellem udvikling og produktion og for at være tæt på sine kunder. 
Rådgivning og support til arkitekter, installatører og kunder er nemlig essentielt for Hess.  Gennem mere end 60 år har Hess haft innovation i fokus og lancerede i 2003 verdens første LED gadebelysning. Udviklingen er fortsat i højt tempo, og som en del af Nordeon Group siden 2013 har Hess både teknologisk ekspertise og finansiel styrke til at investere yderligere i produktudvikling, teknologi og design. Blandt andet nye produktlinjer især inden for LED-belysning.


Se katalog