Daisalux

Specialiseret i nødbelysning!

Daisalux er en virksomhed med efterhånden en del år på bagen. Virksomheden blev grundlagt i 1988 og har siden begyndelsen fokuseret på udvikling og fremstilling af nødbelysning, markør- og signalsystemer, herunder:

  • Nødbelysningarmaturer
  • Beacons
  • Kontrolsystemer
  • Central batteri enheder
  • Signalering

Daisalux projekt løsninger

Daisalux er en virksomhed, der i den grad brænder for det de laver. Deres overordnede formål med virksomheden er at være de bedste til det de gør, og samtidig yde en uovertruffen professionel service til gavn for deres kunder. De går langt for at opfylde kravene fra deres kunder, hvilket giver alsidige og integrerede løsninger til alle typer at projekter. Samtidig med de løbende tilpasser deres produkter til de nye krav og ønsker fra markedet.

Daisalux råder over en moderne virksomhed i flotte faciliteter, med de mest avancerede produktions- og kontrolsystemer. Deres team er højt kvalificeret, med et professionelt fokus på udvikling og nytænkning. 

Som professionel nødbelysningsbelysningsproducent har Daisalux fokus på kvalitetssikring og dokumentation. Herunder kvalitet i henhold til ISO9001 standard og miljøledelsessystemer i henhold til ISO14001, men også de forskellige krav til nødbelysning rundt omkring i verden. De kan lave beregninger og installationsforslag som vores kunder nemt kan arbejde videre med. 

Daisalux har i dag distributører og partnere på alle fem kontinenter, hvoraf Elministeren har en eksklusiv distributøraftale på det danske marked. 

Ønsker du at høre nærmere omkring mulighederne til dit kommende projekt, så kontakt os gerne for en uforpligtigende snak.


Se katalog