KKDC

Specialiseret LED lys systemer til High-end arkitektur!

Verdensomspændende belysningsleverandør med speciale i kvalitets LED løsninger inden for alle brancher. KKDC`s hovedkontor er placeret i London, men derudover har de kontorer placeret over hele verden. Deres produktion foregår på deres destination i Syd Korea, hvorfra forskning og udvikling ligeledes finder sted. Design og marketing support sker fra UK-baseret KKDC Design kontor. Med deres store sortiment af professionelle LED- og armaturløsninger, der opfylder kravene fra Lysdesignere og arkitekter over hele kloden, er KKDC en af de førende leverandører indenfor deres felt.

KKDC blev oprindeligt grundlagt i 2003 som en LED-belysning og it-virksomhed under navnet "Konkuk Data Communication Co Ltd" i Sydkorea. Det var et lille firma med værdifuld ekspertise inden for tre kerneområder inden for teknologi: LED, Hardware & Software Engineering. I 2005 flyttede Jack Choo til Sydney, Australien med sin familie for at etablere firmanavnet som KKDC PTY Ltd. Fra dette tidspunkt kunne KKDC udnytte disse tre kerneområder inden for teknisk færdighed og anvende arkitektonisk i belysningsindustrien.

KKDC kunne opbygge KKDC's mærke og produktsortiment med avanceret teknologi og minimalistisk design, og kunne tilbyde professionelle LED-belysningsløsninger for at imødekomme de voksende krav fra lysdesignere over hele verden. Efter en dramatisk international vækst blev KKDC Design House Ltd etableret i 2014 i Storbritannien for at udvide professionelt design, marketing og teknisk support til KKDC-filialer globalt. Nu med en rækkevidde på 14 dedikerede KKDC-kontorer kombineret med mange andre partnerskabsarrangementer verden over, bekræfter KKDC sig som en førende producent på det lineære LED-marked.

Hvad er KKDC

KKDC har hovedfokus på forskellige produktlinjer, alle kendetegnet ved den minimalistiske kvalitet. Udover selve belysningskomponenterne rummer deres produktkategori ligeledes en lang række styringsenheder og komponenter, der gør det muligt at koble og kombinere. På denne måde kan de med deres produktsortiment levere kundespecifikke belysningsløsninger.

KKDC arround the world:

  • Ten Trinity Square, London, UK
  • Prince de Galles, Luxury Collection Hotel, Paris, France
  • Dan Murphy’s Cellar, Prahran, Melbourne, Australia
  • 6 Battery Road, Singapore
  • National Theatre, London; UK

Projekter hvor vi har benyttet KKDC:

  • BLOX i private lejligheder København
  • Tornhøjbroen Ålborg Kommune


Se katalog

Lineære armaturer/LED-bånd (Indendørs)
Lineære armaturer/LED-bånd (Udendørs)