RCL

Remote Control Lightning!

RCL er et familieejet britisk selskab med et internt R & D-team på hovedkontoret i London. De har over 15 års erfaring med design og produktion af kvalitetsprodukter, som har vakt opmærksomhed rundt i verden. De har stolte traditioner og er innovative i deres udvikling. Med fokus på teknologi udvikler de konstant belysningsløsninger, der efterkommer markedets komplekse behov. Deres produkter har gennem årene i stor stil evnet at levere løsninger, der langt overstiger kundernes forventninger.

Remote Control Lightning (RCL) er det eneste belysningsfirma i verden, der udelukkende specialiserer sig i design, fremstilling og levering af fjernbetjente armaturer. De er anerkendt over hele kloden af ledende arkitekter, lysdesignere og ikke mindst slutkunder, som pioner inden for fjernbetjent belysning. Deres prisvindende armaturer er særdeles velegnede til projekter som omfatter museer, kunstgallerier, hoteller samt projekter der stiller særlige krav til at stilarter kan ændres i takt med kundens behov og ønsker.

Hvad er RCL System:

RCL har særlig fokus på at sikre, at alle spotlights, er designet til at understøtte globale kontrolstandarder. DMX-kompatibilitet giver brugeren en unik mulighed for at kontrollere spotlight-bevægelse, hvilket åbner for en helt fantastisk verden med lysdesign. DALI-baserede installationer giver samtidig brugeren mulighed for at dæmpe spotlyset meget præcist, hvilket giver mulighed for at skabe unikke effekter og oplevelser. Alt dette styres gennem RCL´s egen fjernbetjening og den prisbelønnede iDirect app.

LED kvalitet:
Vedvarende udvikling og fokus på markedstendenser, sikre at RCL evner at levere de bedst mulige produkter til markedet. Der er nøje taget højde for kvaliteten af LED som benyttes, for at give bedst mulig lysfordeling og farvegengivelse. RCL tilbyder en bred vifte af linser, herunder en meget efterspurgt 6 graders linse, der dækker en bred vifte af applikationer.

RCL arround the world!

Som specialiseret belysningsleverandør inden for fjernbetjent belysning, har RCL gjort sig bemærket verden over. Med deres unikke belysningsløsninger og ikke mindst de muligheder produkterne giver, har RCL skabt unikke belysningsløsninger verden over.

  • The five-star Four Seasons Hotel in Seoul, Koreans
  • The new Dubai Opera House, Dubai
  • The Grand Hyatt Berlin hotel, Germany
  • The Kerry Hotel Pudong, Shanghai, China
  • The new Porsche pavilion at VW's Autostadt, Wolfsburg, Germany

Projekter hvor vi har benyttet RCL:

Vi har haft æren af at være leverandør af RCL løsning til blandt andet:

  • Charlottenborg Kunsthal


Se katalog

Downlights