Lineære armaturer/LED bånd

Flere af vores leverandører udvikler og producerer lineære løsninger og LED-bånd i høj IP-klasse, som er velegnet til udendørs brug. Disse er eksempelvis brugbare, når der skal skabes spændende effekter på pladser, stier, langs veje, langs facader m.v. og kan monteres i forskellige materialer til at lyse op, ned eller ud til siden.

Ved hjælp af LED-bånd kan man eksempelvis med ganske få midler forvandle udendørs møbler til et skulpturelt lysende objekt og skabe den helt rigtige stemning. LED-bånd bliver brugt mere og mere, også udendørs. I dag findes der derfor mange forskellige typer LED-bånd på markedet. Vi kan tilbyde løsninger med gode lystekniske egenskaber, som er fleksible med bukkeradius på op til 120°, i høj IK-klasse, frostsikre og UV-resistente, søvandsresistente og i tilpassede længder.

Vælger man at installere LED-profiler i belægning i et område, hvor der er fodgængere og biltrafik, skal armaturet opfylde en del krav. I vores sortiment findes der robuste løsninger, som er designet til dette formål.

LED-Brands

Luce & Light har forskellige serier af LED-profiler, hvor det er muligt at finde et produkt med samme udseende og samme egenskaber og i forskellige længder, som fås med forskellige LED-farver og med RGB.

KKDC er kendt for LED-bånd og lineære profiler i høj kvalitet. Deres udendørs sortiment består af både det fleksible LED-bånd og lineære profiler, som tillader forskellige monteringsmuligheder, og fås både med enkle farver og RGB.

Illunox laver også LED-belysning, som er udviklet til udendørs brug og mange af deres indendørs belysninger fås også i udendørs udgaver. Eksempelvis kan deres gelænder med indbygget LED bruges både inden-og udendørs. LiniLED har yderligere en serie af LED-profiler, som er meget robuste og er skabt specielt til steder med meget trafik. De er derfor yderst velegnede som orienterings- og effektbelysning til parkeringspladser, torve, mindre veje og andre offentlige pladser.