Vægmonteret

Væglamper er via det direkte eller indirekte lys med til at fremhæve arkitektoniske detaljer, skabe stemninger og kan naturligvis også fungere som grundbelysning.

Søger du en vægmonteret lampe til et projekt?

Hos Elministeren rådgiver vi omkring valg af væglamper til blandt andet indendørs brug. Vores producenter er nøje udvalgt, således at vi kan sikre en høj kvalitet og ikke mindst stabilitet i leverancerne. Vi har blandt andet eneforhandling på Luce&Light, Schmitz/Wila og Metalarte, der som fællesnævner leverer spændende, funktionel og æstetisk vægbelysning til indendørs miljøer.
Med disse (og andre) producenter i vores katalog sikrer vi, at vores kunder har et stort udvalg af kvalitetsprodukter.
 Med Elministeren som belysningsleverandør til dit projekt, kan du føle dig tryg og sikker på dine valg.

Vægmonterede lampetyper

Hos Elministeren finder du væglamper med forskellige udformninger. Lige fra klassiske design til de mere vovede, der kan give dig mulighed for at kombinere og tilrettelægge netop det udtryk, du ønsker af rummet. Kun fantasien sætter grænser for, hvad der kan skabes med de rette belysningsløsninger. Vi er naturligvis behjælpelige med udvælgelse af de rette lamper, de tekniske specifikationer og en gnidningsløs leverance.

Med vores ekspertise som vejledende belysningsleverandør hjælper vi med at udvælge de væglamper, som passer ind i netop dit projekt. Uanset om de skal monteres på overfladen eller indbygges. Mulighederne for at kombinere væglamper med de øvrige belysningskilder og det naturlige dagslys er mange. Du kan gå efter vægmonterede lamper, der lyser op eller ned, eller kun i en bestemt retning. Der er desuden mulighed for at få lamper som kaster lyset ud i rummet. Denne type er egnet til mange forskellige miljøer lige fra private boliger, sygehuse og hoteller til offentlige pladser, gangarealer osv.

Fælles for alle vores producenter er, at de har høj kvalitet og leverer gode lystekniske løsninger, såsom en god MacAdam-værdi, god farvegengivelse (CRI) og en lang levetid.

Fokus på brands til B2B

Alle vores producenter er nøje udvalgt. Blandt andet har vi valgt en producent som Luce&Light på grund af deres høje kvalitet, produktsortiment og ikke mindst det enkle og stilrene design, der kendetegner deres produkter. Ud over at deres produkter passer ind i den skandinaviske stil, har Luce&Light i høj grad fokus på funktionalitet og blændfrit lys.

En anden interessant leverandør er Metalarte. Deres væglamper er kendetegnet ved et finurligt og kreativt design. Med Metalarte vægmonterede lamper er der muligt at skabe et kreativt og stemningsfuldt look, som gør udtrykket unikt. Endelig vil vi fremhæv en producent, som måske ikke behøver en egentlig beskrivelse, nemlig Schmitz/Wila. De er kendt for deres dekorative og funktionelle væglamper, anderledes belyste skilte, plafonder med nødbatteri osv. En meget spændende producent, der giver dig mulighed for at skabe yderst interessante og inspirerende miljøer.

Ud over det ovennævnte kan vi tilbyde arkitektoniske væglamper fra bl.a. Pablo, Axolight, Karman, Luceplan, Vibia, Flos, Belid og Marset.

Har du brug for hjælp til dit projekt, kontakt os gerne for en uforpligtigende snak.