Unonovesette

En producent med dedikation til at fremstille det allerbedste professionelle arkitektoniske belysningsudstyr!

Italiensk producent, med ganske få, men forrygende år på bagen. En producent der på ganske få år har evnet at sætte sig tungt på den Internationale belysningsbranche. Kernen i Unonovesettes ambition er ”Passion”. Passionen for at kunne levere individuel professionel LED belysnings løsninger, der matcher den enkelte kundes behov. Unonovesette er bevæbnet med innovative ideer, adgang til state-of-the-art processer og det omhyggelige udvalg af avancerede materialer, som giver dem mulighed for at skabe det bedste inden for arkitektoniske belysningssystemer. Den anvendte LED-teknologi, samt en dedikeret elektronik platform, giver optisk styring og førsteklasses funktionalitet. I sin kerne handler unonovesette om at kombinere de bedste mennesker, teknologi, materialer, processer og belysningsinstrumenter for at levere på løftet om ekstraordinære produkter igen og igen.

UNONOVESETTE produkter:

Produktpaletten dækker over en lang række kvalitets produkter, velegnet til både indendørs og udendørs projekter. Med deres avanceret teknologi, kombineret med sund fornuft og høj kvalitet, levere Unonovesette produkter, med en unik mulighed for at skabe individuelle løsninger, der kan skræddersyes efter dine projekter. Produkt paletten dækker over en lang række LED luminaire, profiler I minimalistisk design som I den grad er velegnet til montering under trapper, møbler, hylder osv. Dernæst en række meget interessante LED profiler med kurver samt High end Uplights, velegnet til en lang række projekter, hvor der ønskes særlig fokus på fremhævelse af de arkitektoniske detaljer.

Unonovesette har måske ikke årtier på bagen, men deres design, kvalitet og ikke mindst innovative tilgang til produkterne, gør at vi uden tvivl vil se dem erobre verden med hasteskridt i årene der kommer.

UNONOVESETTE arround the world:

  • Hashachar Tower, Tel Aviv, Israel
  • Tram Station Leyweg The Hague, Holland
  • Capital India corporate office, Mumbai

Projekter hvor vi har benyttet:

  • Uplight, Pumpestationen Fr.havn Kommune
  • Felix 40 SUB, Spejlbassin FME Frederikshavn


Se katalog

Lineære armaturer/LED-bånd (Indendørs)
Lineære armaturer/LED-bånd (Udendørs)
Skinnespot