Loftmonteret

I langt de fleste projekter udgør loftmonteret belysning basis. Loftmonteret belysning har mange anvendelsesmuligheder og kan fungere som almen grundbelysning, arbejdsbelysning eller stemningsbelysning. Derudover kan du med den rette loftbelysning være med til at understøtte og fremhæve elementer, der ønskes særlig fokus på. Men i langt de fleste tilfælde er det vigtigste, at loftbelysning giver tilstrækkeligt lys uden at blænde.

Professionel belysningsleverandør - Loftmonteret

Med en professionel belysningsleverandør som Elministeren er du sikker på at få en leverandør, som har stor erfaring med rådgivning, udvælgelse og ikke mindst leverance af professionelle kvalitetsprodukter.

Vi har stor erfaring og kan være behjælpelige, hvad enten det gælder planlægning af loftmonteret belysning i nybyggeri eller udskiftning af den eksisterende belysning. Alt efter hvilken type projekt, der arbejdes med, kan vi levere indbyggede armaturer, påbyggede loftlamper eller nedhængte lamper til kontorer, trappeopgange, biblioteker, museer, banker, messecentrer osv.

Unikke loftmonterede lamper

Lampedesign har igennem årene udviklet sig meget og udgør i dag ofte et centralt element i den arkitektoniske oplevelse. Her kan blandt andet nævnes lamper som svævende lysringe, som i høj grad bidrager til rummets indretning. Derudover er klassiske armaturer til indbygning, plafonder med eller uden indbygget nødbatteri fortsat aktuelle og kan med rette anvendes i en lang række projekter, hvor der ønskes et mere enkelt look. I vores sortiment af loftlamper finder du også en række påbygningsarmaturer, klassiske pendler og pompøse lysekroner.

Fokus på brands til B2B

Som belysningsleverandør og rådgiver indenfor B2B-markedet ser vi det som essentielt at kunne tilbyde vores kunder en bred vifte af blandt andet loftlamper. Vi har i dag agentur på en lang række prisvindende brands og kan med udgangspunkt i deres produktkataloger give dig de bedste forudsætninger for et vellykket belysningsprojekt.

Blandt vores produkter finder du loftlamper fra Luce&Lights' univers. En producent der har fokus på at skabe belysningsløsninger i god kvalitet og i enkelt, stilrent design. Schmitz/Wila producerer forskellige udgaver af loftlamper med adskillige monteringsmuligheder og anvendelsesscenarier.

Ud over de ovennævnte mærker kan vi levere loftmonteret belysning fra Axolight, Pablo, Karman, Vibia, Luceplan, Flos, Belid, Darø, Frandsen og flere.

Kontakt os gerne for en uforpligtende snak vedr. dit projekt.